<Plant & Factory>
21-2-2020

Trend naar miniaturisatie: ultra-kleine connector IP68

Trend naar miniaturisatie: ultra-kleine connector IP68

Met de RST MICRO presenteert Wieland Electric een miniatuurconnector met een diameter van minder dan 15 mm en die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van design en flexibiliteit.

ENGINEERINGNET.BE - Miniatuurconnector voor laagspannings- en netwerktoepassingen: Wieland presenteert de RST Micro, een miniatuur connector die speciaal is ontworpen voor “low-voltage” toepassingen.

De 2 tot 3-polige connector met een diameter van minder dan 15 mm is geoptimaliseerd voor de interface tussen spannings- of stroombronnen en LED-modules. Vier mechanische en kleur-gecodeerde aansluitingen zorgen ervoor dat verschillende toepassingen veilig worden gescheiden.

Bijzonder klein en onopvallend, eenvoudig te bedienen zonder ingewikkelde vergrendeling, beschermd tegen buig-stress en veilig vergrendeld, is de RST Micro een connector die uniek is op de markt.

Stekerbare installatie bespaart tijd en geld
Net als de grotere broertjes uit de RST-product familie maakt RST Micro de installatie ook bijzonder eenvoudig, snel en veilig. Het universeel stekerbare RST-systeem - van de hoofdverdeler tot het elektrische apparaat - bestaat uit componenten die in de fabriek zijn geprefabriceerd en getest en gegarandeerd steeds dezelfde kwaliteit van afwerking bieden.

Dit maakt Uw project- en processtappen eenvoudiger te berekenen. Montagetijden kunnen tot maximaal 70 procent worden verkort in vergelijking met conventionele installaties. De totale kosten (TOC) worden met 30 procent verlaagd. Dit flexibele, stekerbare systeem helpt U later ook bij aanpassingen en uitbreidingen, omdat de installatie snel en eenvoudig aan te passen is.

Optionele waterstopfunctie voor gebruik buitenshuis
Om ervoor te zorgen dat zelfs geen enkele druppel water de verbinding kan verstoren, vooral wanneer hij buiten wordt gebruikt, is de RST Micro ook beschikbaar met een optionele interne waterstopfunctie. Alle vocht dat binnen komt (bv. langs de aders van de toevoerkabel), wordt verhinderd binnen te dringen door een bijkomende afdichting. <<

Technische gegevens:
Nominale spanning: ~50/-120V; 250V; 250/400V
Nominale stroom: 8A
Bescherming: IP66/68/69 + optionele interne waterstopfunctie

Directe link naar productinfo >>

Voor meer informatie:
ATEM nv
Bedrijvenpark de Veert 4 - 2830 Willebroek
Tel: +32 (0)3 866 18 00 - www.atem.be - info@atem.be

<< Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant. >>

Lees meer over:
Plant & Factory

Keuze van de redactie