<Logistiek>
14-3-2019

Marco van Kalleveen wordt CEO bij DKV

Marco van Kalleveen wordt CEO bij DKV

Bij DKV Mobility Services Group, een toonaangevende serviceprovider op gebied van wegvervoer en logistiek, wordt Marco van Kalleveen (50) op 1 april 2019 aangesteld als nieuwe CEO.

ENGINEERINGNET.BE - Marco Van Kalleveen vervangt Alexander Hufnagl, die op dat moment zal aftreden van de raad van bestuur. Deze laatste stond 15 jaar aan het roer van het bedrijf.

Als nieuwe CEO zal Van Kalleveen verantwoordelijk worden voor marktontwikkeling en strategie. Samen met de andere leden van de raad van bestuur zal hij werken aan de ontwikkeling van DKV in het kader van zijn succesvolle groeistrategie. Bijzondere nadruk zal liggen op de verdere digitalisering van het bedrijfsmodel en de uitbreiding van de dienstenportfolio. << (Guy Leysen) (foto: DKV)

Over Marco Van Kalleveen
Hij heeft uitgebreide internationale managementervaring en bewezen expertise in de mobiliteits- en logistieke sector. Tot voor kort was CEO en lid van de raad van bestuur van LeasePlan en daarvoor was hij bestuurslid van TNT Express. Hij begon zijn carrière als management consultant bij McKinsey & Company, waar hij in 2004 partner werd. <<

Lees meer over:
Logistiek

Keuze van de redactie